Anda menjual di Website Ecommerce? Menjual di Shopee atau Lazada?
Promosi ini khas untuk anda!

Dengan 1 klik, anda boleh penuhkan store anda dengan pelbagai produk dari Shopee, Lazada & Aliexpress termasuk review sebenar dengan

SendSana

asset 4

Demo SendSana

  • Akses Lifetime - Harga Murah

  • Import review produk sekaligus

  • Import produk tanpa had

  • Boleh guna di Chrome & Mozilla

  • Import produk ke Woocommerce

  • Import produk ke Shopify

  • Import dari 3 e-commerce popular
    Lazada, Shopee, Aliexpress

Orang Yang Buat Dropship Ecommerce Guna
Woocommerce & Shopify Pastinya Ada Masalah Ini

SendSana

Susah Setting Produk

Nak setting produk yang ada pelbagai variasi pastinya sangat sukar bagi pengguna Woocommerce & Shopify

asset 2

Banyak Benda Kena Fikir

Nak kena cari gambar yang sesuai, description yang bagus dan setting harga yang betul.
asset 3

Web Cantik Tapi Tak Ada Review

Web dah cantik tapi tak ada review, susah sikit nak jual sebab tak ada trust

65% pemilik ecommerce fedup untuk uruskan ecommerce.
Kenapa?

  • Trafik masuk tapi tak ada sales

    Web produk banyak tapi tak ada review, tak ada orang nak membeli kerana kurang yakin

  • Nak masuk produk susah, tak ada kemahiran

    Pemain dropship selalunya gunakan khidmat web developer untuk masukkan produk ke store

  • Tak ada kemahiran edit gambar

    Nak letak gambar menarik tapi tak pandai nak edit bagi cantik.

Mulai hari ini, anda tak perlu lagi hadapi semua situasi menyusahkan tu!

Bagaimana Sendsana Berfungsi?

#1 Butang Magik

Selepas anda aktifkan Sendsana, satu butang magik akan muncul di produk yang anda buka. Klik sahaja butang itu untuk mulakan proses.

asset 5
asset 6

#2 Ubah Setting Produk

Anda boleh ubah product setting mengikut apa yang anda mahukan. Anda boleh ubah harga, description, pilih gambar, pilih review & sebagainya.

#3 Sambungkan Store

Login ke store ecommerce anda untuk sambungkannya kepada Sendsana. Anda boleh add sebanyak mungkin store di Sendsana.
asset 7
extension 3 compressed

#4 Import Produk

Selepas klik upload, produk akan terus masuk ke dalam store anda seperti yang anda setting.

#5 Edit Produk Jika Perlu

Selepas produk dimasukkan di store, anda masih boleh edit produk tersebut seperti biasa.
extension 4 compressed
kelebihan sales

#6 Mula jana income

Selepas produk dimasukkan di store, anda masih boleh edit produk tersebut seperti biasa.

Cara Mudah Untuk Anda Bina Kedai Online Yang Menguntungkan

Cari Produk Hot Di Ecommerce
(Lazada Dan E-Commerce)

Pindahkan Produk ke Kedai e-Commerce Anda

Hias Kedai Anda Bagi Menarik

Tarik Prospek Ke Web Untuk Mula Buat Jualan

Sendsana akan bantu anda permudahkan proses tersebut. Tak perlu lagi susah payah setup produk masuk Ecommerce.

Fungsi & Kelebihan SendSana

Sendsana dicipta untuk memudahkan proses masukkan produk ke dalam kedai online. Sudah pastinya Sendsana akan memberikan pelbagai kelebihan kepada anda.
asset 10

Tiada bayaran bulanan & tahunan

Anda hanya perlu bayar sekali sahaja hari ini dan boleh gunakannya selagi ianya masih wujud dalam webstore & mozilla add on.

Tiada Had Produk

Anda boleh import sebanyak mana produk yang anda mahu dari Shopee, Lazada atau Aliexpress.
asset 11
asset 13

Web Lebih Trusted Dengan Review Sebenar

Bukan sekadar produk, anda juga boleh import review sebenar yang diberikan oleh pembeli di dalam Shopee, Lazada atau Aliexpress.

Import Gambar Produk Dari Platform e-Commerce

Bukan sekadar produk, anda juga boleh import review sebenar yang diberikan oleh pembeli di dalam Shopee, Lazada atau Aliexpress.

asset 11
asset 15

IKUT WATAWANG STORE

Walaupun anda import produk dari Aliexpress, harga akan ikut matawang yang ditetapkan di ecommerce anda

KAWALAN PENUH

Anda boleh setting sendiri kuantiti, variasi, gambar dan segalanya sebelum import.
asset 16
asset 17

1 KLIK SAHAJA

Anda hanya perlu connect e-commerce anda sekali sahaja dan boleh terus upload dengan 1 klik.

PILIHAN STATUS

Anda boleh pilih sama ada nak biar sebagai draft, pending, private atau auto publish di store
asset 18
asset 19

Chrome & Mozilla Browser

Sendsana boleh digunakan di chrome & juga mozilla firefox tanpa sebarang masalah
asset 20

Support Woocommerce & Shopify

Anda boleh pilih sama ada nak biar sebagai draft, pending, private atau auto publish di store

Siapa yang boleh mendapat manfaat daripada SendSana?

asset 21

Chrome & Mozilla Browser

Pemain ecommerce dropship boleh ambil pelbagai produk dari pelbagai sumber dengan sangat mudah
asset 22

PENJUAL DI SHOPEE & LAZADA

Takkan nak letak produk dalam shopee & lazada je? Kan lebih bagus kalau anda ada web sendiri dengan sendsana
asset 23

WEB DEVELOPER

Web developer boleh buat ratusan ecommerce dengan produk popular & jualkannya kepada orang lain.
asset 24

PEMILIK ECOMMERCE

Pemain ecommerce dropship boleh ambil pelbagai produk dari pelbagai sumber dengan sangat mudah

kelebihan 1st time

PENJUAL DI SHOPEE & LAZADA

Pertama kali bina ecommerce akan menjadi mudah dengan bantuan Sendsana
kelebihan flippa

WEB FLIPPER

Jika anda nak flipping ecommerce niche-based di luar negara, maka sendsana boleh bantu dengan mudah.

Jom kita lihat Betapa Mudahnya Nak Pindahkan Produk Ke Ecommerce Store Anda

Langkah yang sama digunakan untuk semua extension, jadi ini ialah step asas untuk mula import produk ke ecommerce anda.

screenshot 1 2

STEP 1:
KLIK BUTANG HIJAU

screenshot 2 2

STEP 2:
KLIK LOGIN

screenshot 3 2

STEP 3:
LOGIN ATAU SIGN UP

screenshot 5 1

STEP 4:
SAMBUNG STORE ANDA

screenshot 4 1

STEP 5:
EDTI PRODUCT SETTING

screenshot 6 1

STEP 6:
KLIK UPLOAD UNTUK IMPORT

Berapa Harga Sendsana?

Sendsana mula dijual dengan akses early bird pada harga yang rendah pada Mac 2020
asset 31

SENDSANA SHOPEE

Import produk dari Shopee ke Woocommerce & Shopify store
asset 32

SENDSANA LAZADA

Import produk dari Lazada ke Woocommerce & Shopify store
asset 33

SENDSANA ALIEXPRESS

Import produk dari Aliexpress ke Woocommerce & Shopify store

Setiap satu extension bernilai Rm120

Anda boleh pilih sama ada mahu gunakan satu sahaja extension dengan harga tersebut.
Namun sempena pelancaran, anda boleh miliki kesemua 6 extension ini dengan harga kombo berikut:


RM800



RM600



RM500

Hanya RM300 sahaja

Anda boleh pilih sama ada mahu gunakan satu sahaja extension dengan harga tersebut.
Namun sempena pelancaran, anda boleh miliki kesemua 6 extension ini dengan harga kombo berikut:

Harga pelancaran hanya akan dibuka sehingga 31 Julai 2020 sahaja. Sebelum timer ini tamat, pastikan anda dapatkan Sendsana pada harga promosi.

Promosi Early Bird SendSana Akan Tamat Dalam Masa

:
:
:
Promosi Early Bird SendSana telah tamat.

Sendsana Combo
(3 Extensions)

RM360 RM240
  • 3 in 1 Extension (Shopee, Lazada, Aliexpress)
  • Lifetime access
  • Unlimited import
  • Unlimited product
  • Unlimited PC
  • Unlimited site
  • Import to Woocommerce
  • Import to Shopify
  • FREE LIFETIME UPGRADE
error: Content is protected !!
Scroll to Top